Viceprimar, NEAGU PETRICĂ

NEAGU PETRICĂ, Viceprimar

NEAGU PETRICĂ
viceprimarul comunei Ciucurova

Studii: tehnician silvic; Liceu-bacalaureat; 
Formaţiunea politică: PNL

Viceprimar la al 2-lea mandat (vârsta: 61 de ani)

Şedinţe publice


Nicio şedinţă programată pentru următoarea perioadă

>>> lista dispoziţii convocări şedinţe publice
Proiecte de hotărâri în dezbatere publică


Niciun proiect de hotărâre în dezbatere publică azi
 
>>> registrul proiectelor de hotărâri
 
Anunţuri sau comunicate publicate recent pe prima pagină
 
Toate anunţurile de actualitate sunt la: Anunţuri/comunicate
A început înregistrarea obligatorie a comercianților în Sistemul de Garanție-Returnare
Ce este Sistemul de Garanție-Returnare?
Sistemul de garanție-returnare reprezintă un sistem în care consumatorii vor plăti o garanție de 0,50 RON atunci când vor cumpăra o băutură de la un comerciant. Sistemul se aplică pentru ambalaje nereutilizabile din sticlă, plastic sau metal, cu volume cuprinse între 0,1 l și 3 l inclusiv. După golirea ambalajului, consumatorul va trebui să îl aducă într-unul dintre punctele de returnare organizate de comercianți. În schimbul ambalajului gol, consumatorul va primi înapoi, pe loc, valoarea garanției plătite inițial, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

mai multe detalii la https://returosgr.ro/

a inceput inregistrarea retuRO.pdf  (361,63 KB)  data: 01-02-2023   utilizator: 1  
anunt public de informare a publicului privind depunerea documentației de către SC EOLIENE VERZI SRL, pentru obținerea autorizatiei de mediu
anunt public de informare a publicului privind depunerea  documentației de către SC EOLIENE VERZI SRL, pentru  obținerea autorizatiei de mediu 

Scanare_20230127 -5-.pdfe  (49,10 KB)  data: 27-01-2023   utilizator: 74  
anunt informare publică pentru obținerea avizului pentru proiectele , aprobate prin Programul Național de Investiții „ANGHEL SALIGNY” 1. EXTINDERE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA IL LOCALITĂȚILE CIUCUROVA SI FANTANA MARE ,COMUNA CIUCUROVA, JUDEȚUL TULCEA 2. REALIZARE PODURI ÎN COMUNA CIUCUROVA , J
anunt informare  publică  pentru obținerea avizului pentru  proiectele , aprobate prin Programul Național  de Investiții „ANGHEL SALIGNY”

Scanare_20230127 -3-.pdfe  (26,89 KB)  data: 27-01-2023   utilizator: 74  
Scanare_20230127 -2-.pdfe  (149,40 KB)  data: 27-01-2023   utilizator: 74  
Sprijin pentru plata facturilor la energie
În anul 2023, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene oferă românilor vulnerabili, din fonduri europene, sprijin pentru plata facturilor la energie în valoare de 700 lei de 2 ori/ an. Cardurile pentru încasarea ajutoarelor vor fi emise și distribuite de Compania Națională Poșta Română, iar listele cu beneficiari vor fi întocmite de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

>>> Ghidul cardurilor de energie

informatii_ajutatoare.pdf  (4,37 MB)  data: 19-01-2023   utilizator: 1  
Anunt public privind emitere a acordului de mediu pentru proiectul „REALIZARE PODURI ÎN COMUNA CIUCUROVA,JUDEȚUL TULCEA”
Anunt public privind  emitere a acordului de mediu pentru proiectul  „REALIZARE PODURI ÎN COMUNA CIUCUROVA,JUDEȚUL TULCEA” 

Anunt public privind emitere a acordului de mediu pentru proiectul „REALIZARE PODURI ÎN COMUNA CIUCUROVA,JUDEȚUL TULCEA” .pdfe  (35,42 KB)  data: 11-01-2023   utilizator: 74  
Anunt public emitere acordului de mediu proiect „REALIZARE PODURI ÎN COMUNA CIUCUROVA” .pdfe  (37,75 KB)  data: 12-01-2023   utilizator: 74  
Anunt public privind emitere a acordului de mediu pentru proiectul „MODERNIZARE DRUMUIR ÎN COMUNA CIUCUROVA,JUDEȚUL TULCEA”
Anunt public privind  emitere a acordului de mediu pentru proiectul  „MODERNIZARE  DRUMUIR ÎN COMUNA CIUCUROVA,JUDEȚUL TULCEA” 

Anunt emitere a acord de mediu pentru proiectul „MODERNIZARE DRUMURI ÎN COMUNA CIUCUROVA” .pdfe  (38,71 KB)  data: 11-01-2023   utilizator: 74  
anunt emiterea acordului de mediu pentru investiția „Extinderea alimentării cu ap în localitățile Ciucurova și Fântâna Mare , comuna Ciucurova, județul Tulcea ”
 informar publică  privind emiterea acordului de mediu pentru investiția „Extinderea alimentării cu ap în localitățile Ciucurova și Fântâna Mare , comuna Ciucurova, județul Tulcea ”

anunt acord mediu extindere alimentare cu apa.pdfe  (35,42 KB)  data: 10-01-2023   utilizator: 74  
 
Toate anunţurile de actualitate sunt la: Anunţuri/comunicate